Hva er vaping og hvordan fungerer en vape?

Bildekilde: Pixabay

Begrepet vaping kommer fra inhalering av damp produsert i en brenner i en elektronisk sigarett. Selve dampen du inhalerer kommer fra en væske som kalles e-væske eller e-juice.

Dette er en vape

En vape er i seg selv en appart som omdanner e juice til damp. Den består normalt av et batteri, en tank, en væskebeholder og en spole. Noen vapes har også en patron som er skrudd fast. Deretter fylles den med e-juice. Batteriet genererer kraften til varmeelementet i tanken. Dette kommer i kontakt med våpenet og omdanner det til damp for innånding.

Hvordan bruke en vape

For å kunne bruke en vape trenger du et par ting. Først og fremst vapen din som du da må ha e juice til. Når du har fylt beholderen med væsken, er det bare å trykke på en knapp på apparatet og puste inn dampen med munnstykket. Da produseres dampen du ønsker.

Hvilke materialer kan jeg bruke til vaping?

Flertallet av alle vapes på markedet bruker e-væsker, også kalt e-juice. Det finnes imidlertid vapes som bruker vokskonsentrater av ulike slag. For deg som ikke har brukt vape før, er det absolutt enklest å investere i en vape basert på e-væske. Den er lettest å begynne med og er også lett å håndtere.

Dette er selve dampen til en damp

Hva er da den faktiske dampen i en vape i praksis? Kort fortalt kan det beskrives som en væske som omdannes til gassform når du starter vapen. Dampen kan se tykkere ut enn vanlig sigarettrøyk, men lukter bedre og sprer seg raskere i luften.

Å prøve en vape kan endre vanene dine

Å velge å prøve en vape i stedet for å røyke vanlige sigaretter kan endre livet ditt til det bedre fordi det på mange måter er sunnere å velge dette alternativet i stedet for sigarettene du røyker på vanlig måte. Du vil da føle deg bedre samtidig som du fortsatt har mulighet til å fortsette å røyke, om enn i en annen form. Hvem vet, kanskje vil vaping etter hvert bety at du slutter helt med klassiske sigaretter og heller investerer i å skape nye vaner i livet.

.

Legg igjen en kommentar

Design Fritid Generell Livsstil Samfunn

Derfor kan det bli dyrt å gå glipp av service på bilen

Eier du bil er det viktig at du tar godt vare på den. Dette for at den skal vare lenge og at du skal kunne nyte den på best mulig måte. En måte å sikre at bilen er godt vedlikeholdt er ved å utføre service på den. Enten det er bmw service eller et annet […]

Read More
Dekorasjon Design Fritid Livsstil Trender

Utemøbler til uteplassen og hagen din

En fin hage eller uteplass er noe mange ser etter når det gjelder hjem. Å få det akkurat slik du vil, er imidlertid noe som ofte krever litt mer enn bare å finne et hjem som har tilgang til en uteplass. Det krever tid og penger, samt for best resultat, planlegging. Så vil personen som […]

Read More
Belysning Dekorasjon Design Fritid

Leter du etter en leilighet til salgs bergen

Alle som noen gang har vært på utkikk etter et nytt hjem vet at det kan være stressende. Enten du er førstegangskjøper eller har handlet før, er det viktig at alt er riktig. Det er selvfølgelig mange vakre byer å bo i, og en av disse er Bergen. Hvis du leter etter en leilighet til […]

Read More