Noen fakta om dekkflekk

Noen fakta om dekkflekk

Deck flekk gir skjønnhet til dekk, men enda viktigere, det beskytter treet. Skiftende vær kan spille kaos med tre. Å la den være ubeskyttet vil bare bety at den vil råtne og forverres raskere. Noen merker har et vannforseglingsmiddel innlemmet i dem.

Dette er tidsbesparende, ettersom du ikke trenger å påføre vanntetningen i et eget belegg. Selv om treflekker er tilgjengelige i mange farger, kan du bruke en som vil utfylle den naturlige fargen på treet. Test et lite segment av dekket og la det tørke helt. På denne måten vil du vite hvordan dekket vil se ut når du er ferdig med å jobbe med det.

Kreativitet i trebeis

Dekkbygning er en kunst, og det er også flekker. Det er viktig å være litt kreativ når du gjør dette. Fargen på dekk er like viktig som selve designet. Det kan enten matche fargen på huset ditt eller kontrastere det. Noen steder har huseierforeninger strenge regler om dekkfarger, og det kan være lurt å sjekke med dem før du faktisk bruker den på dekk.

Få riktig effekt

Påføringen kan gjøres enten i ett strøk eller i flere strøk. Firmaet du leier vil vite hvilken metode som passer best til ditt kortstokk. Hvis det kommer til å bli mer enn en påføring, må første strøk tørke helt ut før neste påføres. Dette vil gi den beste effekten og de beste resultatene også. Hvis vanntettemidlet skal påføres separat, må du sørge for at flekken har tørket helt. Riktig vedlikehold er avgjørende for dekkets levetid.

.

Legg igjen en kommentar

Fritid Livsstil

Hva er vaping og hvordan fungerer en vape?

Bildekilde: Pixabay Begrepet vaping kommer fra inhalering av damp produsert i en brenner i en elektronisk sigarett. Selve dampen du inhalerer kommer fra en væske som kalles e-væske eller e-juice. Dette er en vape En vape er i seg selv en appart som omdanner e juice til damp. Den består normalt av et batteri, en […]

Read More
Design Fritid Generell Livsstil Samfunn

Derfor kan det bli dyrt å gå glipp av service på bilen

Eier du bil er det viktig at du tar godt vare på den. Dette for at den skal vare lenge og at du skal kunne nyte den på best mulig måte. En måte å sikre at bilen er godt vedlikeholdt er ved å utføre service på den. Enten det er bmw service eller et annet […]

Read More
Dekorasjon Design Fritid Livsstil Trender

Utemøbler til uteplassen og hagen din

En fin hage eller uteplass er noe mange ser etter når det gjelder hjem. Å få det akkurat slik du vil, er imidlertid noe som ofte krever litt mer enn bare å finne et hjem som har tilgang til en uteplass. Det krever tid og penger, samt for best resultat, planlegging. Så vil personen som […]

Read More