Noen fakta om dekkflekk

Noen fakta om dekkflekk

Deck flekk gir skjønnhet til dekk, men enda viktigere, det beskytter treet. Skiftende vær kan spille kaos med tre. Å la den være ubeskyttet vil bare bety at den vil råtne og forverres raskere. Noen merker har et vannforseglingsmiddel innlemmet i dem.

Dette er tidsbesparende, ettersom du ikke trenger å påføre vanntetningen i et eget belegg. Selv om treflekker er tilgjengelige i mange farger, kan du bruke en som vil utfylle den naturlige fargen på treet. Test et lite segment av dekket og la det tørke helt. På denne måten vil du vite hvordan dekket vil se ut når du er ferdig med å jobbe med det.

Kreativitet i trebeis

Dekkbygning er en kunst, og det er også flekker. Det er viktig å være litt kreativ når du gjør dette. Fargen på dekk er like viktig som selve designet. Det kan enten matche fargen på huset ditt eller kontrastere det. Noen steder har huseierforeninger strenge regler om dekkfarger, og det kan være lurt å sjekke med dem før du faktisk bruker den på dekk.

Få riktig effekt

Påføringen kan gjøres enten i ett strøk eller i flere strøk. Firmaet du leier vil vite hvilken metode som passer best til ditt kortstokk. Hvis det kommer til å bli mer enn en påføring, må første strøk tørke helt ut før neste påføres. Dette vil gi den beste effekten og de beste resultatene også. Hvis vanntettemidlet skal påføres separat, må du sørge for at flekken har tørket helt. Riktig vedlikehold er avgjørende for dekkets levetid.

.

Legg igjen en kommentar

Dekorasjon Design Fritid Livsstil Trender

Utemøbler til uteplassen og hagen din

En fin hage eller uteplass er noe mange ser etter når det gjelder hjem. Å få det akkurat slik du vil, er imidlertid noe som ofte krever litt mer enn bare å finne et hjem som har tilgang til en uteplass. Det krever tid og penger, samt for best resultat, planlegging. Så vil personen som […]

Read More
Belysning Dekorasjon Design Fritid

Leter du etter en leilighet til salgs bergen

Alle som noen gang har vært på utkikk etter et nytt hjem vet at det kan være stressende. Enten du er førstegangskjøper eller har handlet før, er det viktig at alt er riktig. Det er selvfølgelig mange vakre byer å bo i, og en av disse er Bergen. Hvis du leter etter en leilighet til […]

Read More
Belysning Dekorasjon Design

Tips til valg av puter til utemøbler

Når det gjelder valg av puter til utemøbler, må du sørge for at du velger et produkt av god kvalitet som skal håndtere de tøffe værforholdene og gi deg mange års bruk. Kvalitet kan bare bestemmes gjennom omfattende undersøkelser, gjennomgang av leverandøren og deretter sjekking av varene i detalj når de kommer til døren. Legg […]

Read More